_DSF7743

Over Den Besten Dakgoten 

Uw expert in zink en koperwerkzaamheden

Welkom bij Den Besten Dakgoten. Met meer dan 33 jaar ervaring staan wij bekend om ons uitzonderlijk vakmanschap in zink-, koper en loodwerkzaamheden. Wij gaan verder waar anderen stoppen of geen oplossing hebben; wij zijn specialisten die zich volledig inzetten voor topkwaliteit in alles wat we doen. Onze expertise, kennis en kunde in elk project hebben ons een reputatie van betrouwbaarheid en kwaliteit opgeleverd.  

Meesters in zink- en koperwerk 

Den Besten Dakgoten is een team van toegewijde professionals die elk project benaderen met een mix van traditionele vaardigheden en moderne technieken. Ons specialisme in zink- en koperwerken onderscheidt ons van anderen en stelt ons in staat om zelfs de meest complexe uitdagingen aan te gaan. We zijn trots op onze nauwgezette aanpak en streven ernaar om elk project, groot of klein, met precisie en zorg uit te voeren. Wij begrijpen dat goede voorbereiding en het gebruik van kwaliteitsmateriaal essentieel zijn voor het beste resultaat, en daarom nemen we de tijd om elk detail van uw project zorgvuldig te plannen.

Ervaringen die spreken 

Bij Den Besten Dakgoten staat het leveren van duurzame en langdurige kwaliteit voorop. Onze focus ligt op het opbouwen van sterke, betrouwbare relaties met onze klanten door ons te houden aan onze beloftes en te streven naar volledige klanttevredenheid. Wij begrijpen het belang van uw investering en zetten ons in om uw verwachtingen te overtreffen bij elk project dat we ondernemen. 

Uw tevredenheid, ons doel 

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. We streven ernaar langdurige relaties met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en vakmanschap. Onze betrokkenheid bij betrouwbare en hoogwaardige dakwerkoplossingen maakt ons een gewaardeerde partner. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek, om zelf te ervaren waarom klanten voor Den Besten Dakgoten kiezen. Bij ons vindt u een unieke combinatie van kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. 
 

Bekijk onze projecten

Nieuwbouw en renovatie

Zowel nieuwbouwwoningen als renovatie van bestaande woningen behoren tot onze werkzaamheden. We mogen inmiddels stellen dat woningrijen onze specialiteit zijn geworden. Maar ook voor uw vrijstaande woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

Uniek: gootdelen van 3 meter!

Wat ons onderscheidt van de meeste andere bedrijven is, dat wij vrijwel altijd werken met gootdelen van drie meter, in plaats van de gebruikelijke delen van slechts één meter. Het mag duidelijk zijn dat de kans op lekkage hierdoor met 2/3 afneemt.

Vakkundig en snel

Wij beschikken over uitstekend materieel, zoals goedgekeurde aluminium steigers met loopbruggen en veiligheidsrailings. Kortom: met weinig overlast vervangen wij uw goot vakkundig en snel en dat voor een concurrerende prijs.

Inventariseren

Wat wilt u als klant? Hoe kunnen we de werkzaamheden het beste aanpakken. Wat vind u belangrijk en wat is de keuze van het materiaal ?

Duidelijke offerte

Vervolgens komen wij met een vrijblijvende offerte waarin precies staat welke werkzaamheden worden uitgevoerd tegen welke prijs.

Uitvoering en service

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd door onze eigen mensen. We komen op tijd en gaan pas weg als alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd.

Verschil maken door kwaliteit te leveren

Uniek: gootdelen van 3 meter lengte

Den Besten Dakgoten werkt voor particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen en vve's. In sommige gevallen dienen de goten over een lange lengte te worden aangebracht. Uniek is, dat wij werken met gootdelen van maar liefst 3 meter, uit één lengte!. Dat zorgt natuurlijk voor minder naden en de kans op lekkage in de toekomst is ook minder.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de goten, regenpijpen, dakkapellen, vernieuwing van daken op een professionele wijze worden uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om vakwerk te leveren. Onze medewerkers weten van aanpakken en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.

Contact opnemen

_DSF7745